Μαθήματα Ιταλικών Online: μαθήματα Ιταλικών με e-learning από την Ευρωδιάσταση. Νέα ταχύρρυθμα τμήματα όλο το χρόνο

Νο1 διαδικτυακό φροντιστήριο Ιταλικών για ενήλικες. Ιταλικά online στους ειδικούς στους ενήλικες.

Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα τμήματα Ιταλικών για Ενήλικες που προσφέρει η Ευρωδιάσταση μέσω H/Y (real time).

Πραγματική τάξη σε πραγματικό χρόνο! Πάνω από 2.450 επιτυχόντες στις εξετάσεις για τα πτυχία Ιταλικών. 

PLIDA και ΚΠΓ B2 σε χρόνο ρεκόρ αρχίζοντας από το μηδέν!

Πολυπληθής ομάδα καθηγητών υψηλού επιπέδου, με εξειδίκευση στα ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικών για Ενήλικες, πολύχρονη διδακτική πείρα και συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις.

Μοναδική προσφορά αποκλειστικά για online μαθήματα (αφορά τα νέα τμήματα Ιταλικών): 50% έκπτωση επί των αρχικών τιμών των προγραμμάτων και δώρο όλα τα βιβλία!

Πανελλαδικά τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 38.44.888, 210 33.01.110, 210 96.200.43, 210 33.01.300, 210 41.000.85. 

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να σας ενημερώσουμε, μπορείτε να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας.

Μία βασική διαφορά που πρέπει να γνωρίζει κάθε σπουδαστής που επιθυμεί να μάθει Ιταλικά online είναι αυτή ανάμεσα στη “σύγχρονη” (ή “real time” ή “live”) εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στην “ασύγχρονη” εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αυτή δηλαδή που είναι “κονσέρβα”, καθώς δεν περιλαμβάνει αλληλεπίδραση με εκπαιδευτή/-ες και άλλους εκπαιδευόμενους σε πραγματικό χρόνο.

Αν το εκπαιδευτικό αντικείμενο περιλαμβάνει μόνο απομνημόνευση πληροφοριών ή ανταλλαγή πληροφοριών χωρίς περαιτέρω επεξεργασία και τίποτα παραπάνω, μπορεί προφανώς κανείς να το διδαχθεί εξ’ αποστάσεως ακόμα και μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης, με την ίδια λογική που θα μπορούσε να αγοράσει ένα βιβλίο και να το αποστηθίσει.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το εκπαιδευτικό αντικείμενο είναι σύνθετο, βασισμένο στη συνεχή αλληλεπίδραση με τον καθηγητή/εκπαιδευτή και τους υπόλοιπους σπουδαστές, με διαρκείς εναλλαγές μεταξύ “θεωρίας” και “πρακτικής εφαρμογής”, όπως η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας και ξένων γλωσσών γενικότερα; Στην περίπτωση αυτή η ασύγχρονη εκπαίδευση δεν ενδείκνυται.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής δεν έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μία τάξη Ιταλικών για ενήλικες με τη φυσική του παρουσία, η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη Ιταλικών σε πραγματικό χρόνο μέσω μίας πλατφόρμας ανταλλαγής ήχου και εικόνας είναι η μόνη ισοδύναμη εναλλακτική λύση. Η επιλογή αυτή εξασφαλίζει στον “απομακρυσμένο” σπουδαστή τη συμμετοχή στα “δρώμενα” μίας πραγματικής τάξης σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά από τη φοίτηση με φυσική παρουσία.

Αντίθετα, η αγορά ενός “προϊόντος” για την εκμάθηση Ιταλικών χωρίς την συνεχή υποστήριξη ενός καταξιωμένου φροντιστηρίου Ιταλικών για ενήλικες αποδεικνύεται συνήθως άστοχη επιλογή, με φτωχά αποτελέσματα. Συνήθως, οι σπουδαστές που αποπειρώνται να μάθουν με ένα τέτοιο προϊόν στρέφονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα σε ένα δοκιμασμένο φροντιστήριο Ιταλικών για ενήλικες προκειμένου να έχουν άμεσα και απτά αποτελέσματα, καθώς διαπιστώνουν ότι δε γίνεται να μάθουν Ιταλικά (πολύ δε περισσότερο να προετοιμαστούν για διπλώματα όπως το PLIDA (B2) μόνο με τη χρήση κάποιου software. Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας, όπως και η προετοιμασία για ένα πτυχίο Ιταλικών όπως το PLIDA (B2), προϋποθέτει συνεχή επαφή με το διδάσκοντα αλλά και αλληλεπίδραση με την υπόλοιπη τάξη.

Η Ευρωδιάσταση παρέχει στους σπουδαστές της οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στα μαθήματα, είτε γιατί μένουν εκτός Αττικής είτε γιατί δεν επιθυμούν να μετακινούνται, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live εξ αποστάσεως τα ταχύρρυθμα τμήματα Ιταλικών που προσφέρει.

Πανελλαδικά τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 38.44.888, 210 33.01.110, 210 96.200.43, 210 33.01.300, 210 41.000.85. 

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ισπανικών.

Πιστοποίηση Ισπανικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση: νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών Μαρτίου.
- Προετοιμασία για εξετάσεις DELE B2 ή ΚΠΓ Β2 Νοεμβρίου.
-50% στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία!
- Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 26ετους εμπειρίας και εξέλιξης.
- Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).
- Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.
- Χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες.
- Υποτροφία για 2η ξένη γλώσσα.
Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43